okładka

Technologia przetwórstwa mięsa

Olszewski, Adam, Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Rok wydania: 2017.

Mięso

Autor
Olszewski, Adam
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Technologia przetwórstwa mięsa
ISBN
978-83-01-19412-3
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo WNT,
Rok wydania
2017.
Numer wydania
Wyd. 2, 1 dodr.
Objętość
345, [1] strona :
Rozmiary
24 cm.
Hasła przedmiotowe
Mięso
020
%a 9788301194123
100
%a Olszewski, Adam
245
%a Technologia przetwórstwa mięsa /
250
%a Wyd. 2, 1 dodr.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwo WNT, %c 2017.
300
%a 345, [1] strona : %c 24 cm.
650
%a Mięso
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 978-83-01-19412-3